Microvezeldoekjes zijn handige doekjes waarmee je makkelijker en beter kunt schoonmaken. Wij geven je wat handige trucjes voor het schoonmaken met deze doekjes. Hoe kun je onze microvezeldoeken het beste gebruiken voor een brandschoon en hygiënisch resultaat.

Waarom Schoonmaken Met Microvezeldoekjes?

Wat Maakt Microvezeldoeken Zo Effectief?

Microvezeldoekjes zijn gemaakt van dunne vezels die vuil en vet super goed kunnen opnemen. Deze vezels zijn dunner dan een mensenhaar, waardoor ze zelfs het kleinste vuil kunnen opnemen en vasthouden. Daarom zijn microvezeldoekjes perfect om allerlei oppervlakken schoon te maken zonder agressieve schoonmaakmiddelen. Je kan de doekjes zowel nat als droog gebruiken, dus ze zijn handig voor elke schoonmaakklus.

Zijn Microvezeldoekjes Hygiënisch?

Ja, microvezeldoekjes zijn zeer hygiënisch. De fijne vezels van de doekjes nemen bacteriën en vuil effectief op, wat helpt om oppervlakken schoon en veilig te houden. Bovendien kun je microvezeldoekjes eenvoudig uitspoelen en hergebruiken, wat kruisbesmetting voorkomt en zorgt voor een grondige reiniging.

Hoe Gebruik Je Microvezeldoekjes Voor Verschillende Schoonmaaktaken?

Hoe Bevochtig Je Een Microvezeldoek?

Voor de meeste schoonmaakklusjes hoef je alleen maar een microvezeldoek een beetje nat te maken met water. Zo kun je gemakkelijk vuil en stof losmaken, zodat de doekjes ze kunnen opnemen. Was je microvezeldoekjes niet met wasverzachter, want dat kan de vezels verstoppen en hun absorptievermogen verminderen.

Hoe Gebruik Je Microvezeldoekjes Op Verschillende Oppervlakken?

Microvezeldoekjes zijn geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakken zoals glas, roestvrij staal, hout, en kunststof. Voor glazen oppervlakken en spiegels is een klamvochtig microvezeldoekje het beste om een streeploos resultaat te bereiken. Voor het reinigen van harde oppervlakken zoals aanrechten en tafels kun je de doek vochtig of droog gebruiken, afhankelijk van de hoeveelheid vuil.

Hoe Onderhoud Je Microvezeldoekjes?

Hoe Was Je Microvezeldoekjes Correct?

Om te zorgen dat je microvezeldoekjes lang meegaan, is het verstandig om ze grondig te wassen. Gewoon in de wasmachine op 40 graden zonder wasverzachter. Doe dit na elke keer dat je ze gebruikt, zodat de vezels schoon blijven en hun reinigingskracht behouden. Dit is essentieel als je effectief wilt schoonmaken met deze doekjes. Zorg er ook altijd voor dat ze volledig droog zijn voordat je ze weer gebruikt, om schimmelgroei te voorkomen.

Hoe Vaak Moet Je Microvezeldoekjes Vervangen?

Microvezeldoekjes zijn erg praktisch omdat ze herhaaldelijk gewassen kunnen worden en opnieuw gebruikt voordat ze hun effectiviteit verliezen. Was ze niet te vaak in de wasmachine, met de hand wassen verlengd de levensduur van onze wonderdoeken. Dit maakt ze een verstandige en voordelige keuze voor het schoonmaken!

Ontdek de voordelen van het schoonmaken met microvezeldoeken!

Ben je benieuwd naar de voordelen van microvezeldoekjes? Bezoek iZi-Clean en ontdek onze wonderdoeken. Bestel nu en verbeter je schoonmaakroutine! Hier kun je meteen jouw microvezeldoekjes kopen.

Veelgestelde Vragen Over Microvezeldoekjes

Wat is de maat en welke kleuren zijn er?

De maat is 60 x 40 cm. De kleuren zijn grasgroen, blauw, lichtgrijs en antraciet.

Kan ik de doeken ook droog gebruiken?

U kunt de doeken zowel klam vochtig als droog gebruiken. 

Klam vochtig gebruik wordt met klem aangeraden.

Hoe kan ik met 1 doekje meer dan 50% tijd besparen?

U bespaart niet alleen tijd bij het schoonmaken maar ook het gebruik van onnodig gereedschap of schoonmaakmiddelen. Op onze social media kanalen staan reacties van medegebruikers die niet van schoonmaken houden. Ze geven aan dat zij zelfs het schoonmaken leuk beginnen te vinden omdat zij heel snel klaar zijn met het schoonmaken en dat het resultaat er mag zijn. Snel en verbluffend streepvrij schoon.

Dit beschouwen we als een compliment en we zijn dan ook enorm blij om dergelijke overtuigende ervaringen te lezen van onze klanten. Naast schoonmaakplezier en houden onze klanten ook nog tijd over voor leuke dingen.

Wat is de maat en welke kleuren zijn er?

De maat is 60 x 40 cm. De kleuren zijn grasgroen, blauw, lichtgrijs en antraciet.

Nettoyer sans laisser de traces en 3 étapes simples

Étape 1

Trempez le chiffon une fois dans de l'eau tiède pendant 10 à 15 minutes.

Étape 2

Rincez le chiffon sous l'eau courante. Essorez ensuite bien le chiffon pour que le chiffon iZi-Clean soit humide.

Étape 3

Vous pouvez commencer !
Amusez-vous bien à nettoyer !