Schoonmaken met microvezeldoekjes is een goede manier om je huis hygiënisch schoon te maken. In dit artikel lees je waarom een microvezeldoekje zo effectief is, hoe je onze microvezeldoeken op de juiste manier gebruikt, en wat de belangrijkste voordelen van microvezel zijn ten opzichte van traditionele schoonmaakmethoden. Deze wonderdoekjes maken het schoonmaken efficiënter, milieuvriendelijker en kostenbesparend. 

Wat is een microvezeldoek en hoe werkt het?

Microvezeldoekjes zijn gemaakt van zeer fijne vezels, bij iZi-Clean een combinatie van polyester en polyamide, die vuil en stof veel beter kunnen vasthouden dan traditionele schoonmaakdoeken. De vezels van een microvezeldoek zijn zo dun dat ze in staat zijn om zelfs de kleinste deeltjes op te vangen. Dit maakt ze uiterst effectief bij het schoonmaken van diverse gladde oppervlakken zonder strepen te veroorzaken.

Waarom zijn microvezeldoekjes hygiënischer?

Microvezeldoekjes zijn hygiënischer dan traditionele schoonmaakdoeken omdat de microvezels in staat zijn om bacteriën en virussen efficiënter vast te houden. De fijne structuur van de vezels zorgt ervoor dat vuil en micro-organismen diep in de doek worden opgenomen en vastgehouden, waardoor ze minder snel worden verspreid.

Omdat je bij het gebruik van microvezeldoeken vaak geen schoonmaakmiddel nodig hebt, verminder je ook de kans op allergische reacties en huidirritaties die door chemische reinigingsmiddelen kunnen worden veroorzaakt. Daarnaast blijven oppervlakken streeploos schoon, zonder residuen die vuil kunnen aantrekken. Wel is het erg belangrijk dat je de schoonmaakdoek goed schoonmaakt na gebruik, om zo de doekjes vaak te kunnen hergebruiken en de levensduur te verlengen. 

Wat zijn de voordelen van schoonmaken met microvezeldoeken?

Er zijn vele voordelen van schoonmaken met microvezeldoeken, waaronder:

  1. Efficiëntie: Microvezeldoeken reinigen sneller en gemakkelijker dan traditionele doeken doordat ze meer vuil en stof in één beweging opnemen.

  2. Milieuvriendelijk: Je hebt geen schoonmaakmiddelen nodig, wat zowel kostenbesparend als beter voor het milieu is.

  3. Hygiëne: De doekjes houden bacteriën en virussen beter vast, waardoor oppervlakken hygiënisch schoon blijven.

  4. Duurzaamheid: Microvezeldoeken gaan zeer lang mee, wat betekent dat je minder vaak nieuwe doeken hoeft te kopen en zo geld bespaart.

Til je schoonmaakroutine naar een hoger niveau met iZi-Clean microvezeldoekjes!

Ben je op zoek naar de beste microvezeldoekjes om jouw schoonmaakroutine naar een hoger niveau te tillen? Bij iZi-Clean vind je hoogwaardige microvezeldoekjes die perfect zijn voor elke schoonmaakklus. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de efficiëntie van onze wonderdoeken. Ga naar onze website en ontdek hoe iZi-Clean jou kan helpen om streepvrij en milieuvriendelijk schoon te maken. Hier kun je direct jouw microvezeldoekjes bestellen. Waar wacht je nog op? Maak schoonmaken eenvoudiger met iZi-Clean!

Veelgestelde Vragen Over Microvezeldoekjes

Hoe kan ik met 1 doekje meer dan 50% tijd besparen?

U bespaart niet alleen tijd bij het schoonmaken maar ook het gebruik van onnodig gereedschap of schoonmaakmiddelen. Op onze social media kanalen staan reacties van medegebruikers die niet van schoonmaken houden. Ze geven aan dat zij zelfs het schoonmaken leuk beginnen te vinden omdat zij heel snel klaar zijn met het schoonmaken en dat het resultaat er mag zijn. Snel en verbluffend streepvrij schoon.

Dit beschouwen we als een compliment en we zijn dan ook enorm blij om dergelijke overtuigende ervaringen te lezen van onze klanten. Naast schoonmaakplezier en houden onze klanten ook nog tijd over voor leuke dingen.

Waaruit bestaat de iZi-clean microvezel doek?

iZi-Clean microvezel doeken bestaan uit 2 elementen.

20% polyamide
80% polyester

Ivm de waarborging van ons productieproces en ons onderscheid ten opzichte van de concurrentie geven we de exacte samenstelling van de percentages niet weer.

Wat is de maat en welke kleuren zijn er?

De maat is 60 x 40 cm. De kleuren zijn grasgroen, blauw, lichtgrijs en antraciet.

Kan ik zelf de kleuren bepalen?

Nee dat is niet mogelijk. Een pak iZi-Clean van 4 stuks bevat 1 grasgroene, 1 blauwe, 1 lichtgrijze en 1 antraciet kleurig doekje. Een pak van 12 stuks is een bundeling van 3 pakjes. Dus 3 stuks van elke kleur.

Streifenfrei reinigen in 3 einfachen Schritten

Schritt 1

Das Tuch einmal 10–15 Minuten lang in lauwarmem Wasser einweichen.

Schritt 2

Spülen Sie das Tuch unter fließendem Wasser ab. Anschließend das Tuch gut auswringen, sodass das iZi-Clean-Tuch feucht ist.

Schritt 3

Sie können loslegen!
Viel Spaß beim Putzen!