U kent het wel, de ergernis die we allen hebben!
De vingerafdrukken en de vlekken op het tv scherm, spiegels en ramen. En natuurlijk de hoeveelheid moeite die het kost om ze goed schoon te krijgen.

Ons avontuur is begonnen met ons tv scherm. Mijn man weet er alles van, want dat was zijn afdeling waar ik overigens wel blij mee was. Het was een hele klus om onze tv streeploos schoon te maken. Mijn man was zeker 20 minuten tot 40 minuten bezig met allerlei chemische stoffen en zogenaamde fijne doeken om het beeldscherm perfect schoon te krijgen.

U kent het wel vingerafdrukken van kinderen en de nalatenschap van insecten. Dat laatste is vooral in de zomer en vlak na de zomer goed zichtbaar. Om het perfect schoon te krijgen moest hij snel en secuur werken om streeploos en vlekvrij te krijgen. Oeps! Hier en daar nog een streepje of een waasje. En weer overnieuw beginnen. Wat een frustratie was het voor hem! Wellicht kunt u zich daarin herkennen.

Zoals altijd is hij op zoek gegaan naar een oplossing. Niet veel later kwamen er tientallen producten binnen met nog steeds geen goed resultaat. Daarom heeft hij zelf een doek bedacht en ontworpen en na negen maanden mag het resultaat er wezen. Ook al zeggen we dat zelf. Na tien duizenden tevreden klanten kunnen we concluderen dat de doeken echt werken. We zijn er terecht trots op.

Niet alleen wij maken gebruik van deze prachtige doeken met uitmuntende resultaten. Nu kunt u er ook gebruik van maken. Wat een gemak en tijdsbesparing. Wij vinden het fantastisch om te horen hoe gemakkelijk het schoonmaken gaat en hoe tevreden u bent over het gebruik en het resultaat. 

Zodoende is ons avontuur begonnen met iZi-Clean doekjes. 

Nu is onze tv in een paar tellen perfect schoon maar ook de spiegels, ramen, glazen, rvs afzuigkap, keuken, badkamer, auto... etc. Dankzij iZi-Clean doekjes is het schoonmaken geen last maar een lust geworden. 

Wilt u ook genieten van uw schoonmaak werkzaamheden, wacht en twijfel niet en bestel direct. Ik weet zeker dat u spijt krijgt dat u niet eerder heeft besteld. 

Groetjes,

Yasmin