Kalkaanslag, tandpastaspetters, vette vingers, make-up, een stoflaagje. Allemaal dingen die je absoluut niet op je spiegel wil terugzien. Gebeurt het toch en vraag je je af: hoe maak je een spiegel schoon, zónder strepen? Wij delen tips om jouw spiegel streeploos schoon te maken.

Tip 1 | Kies de juiste doek om je spiegel te poetsen

Je spiegel stralend schoon maken: dat begint met het kiezen van een geschikte schoonmaakdoek. Sommigen gebruiken een oude krant, een stuk keukenpapier of een willekeurige droge doek. Maar, laat ons je kennismaken met dé microvezeldoek van iZi-Clean. Onze schoonmaakdoeken zijn specifiek geschikt voor gladde oppervlakken, zoals spiegels, ramen en rvs. Onze microvezeldoeken zijn op basis van nanotechnologie ontwikkeld en zijn op een speciale manier geweven. Daardoor nemen ze extra veel stof en vuil op. Onze doeken laten daarnaast geen pluisjes, stofjes, haartjes en vezels achter. Ideaal dus om jouw spiegel streeploos schoon te maken!

Tip 2 | Gebruik lauw warm water

Zorg ervoor dat je lauw warm water gebruikt om je spiegel schoon te maken. Daarmee bereik je het snelst je gewenste resultaat: een glanzende spiegel zonder strepen. Het enige dat je hoeft te doen, is je iZi-Clean schoonmaakdoek te weken in lauw warm water. Je laat de doek ongeveer 10 tot 15 minuten met rust. Vervolgens spoel je de doek goed af onder stromend water. Wring de microvezeldoek goed uit, zodat ‘ie klamvochtig aanvoelt. And that’s it! Ja je leest het goed: schoonmaakmiddelen of azijn zijn verleden tijd. Alleen al met lauw warm water kun jij je spiegel schoonmaken zonder strepen.

Tip 3 | Je spiegel schoonmaken zonder schoonmaakmiddelen

Wist je dat je helemaal geen schoonmaakmiddelen nodig hebt om je spiegel te poetsen? Althans, niet als je gebruikmaakt van de iZi-Clean microvezeldoeken. Je hoeft de doeken alleen te doordrenken met lauw warm, et voilà: je kunt je spiegel streeploos schoonmaken. Doordat je geen gebruik hoeft te maken van schadelijke schoonmaakmiddelen, zijn deze doeken ideaal voor kwetsbare oppervlakken. Wrijf de spiegel simpelweg af met de microvezeldoek en je zult zien: hij laat nul strepen achter.

Tip 4 | Voorkom een beslagen spiegel

Voorkomen is beter dan genezen. Toch? Dus, heb je een hekel aan het poetsen van je spiegel? Voorkom dan dat je spiegel beslaat tijdens het douchen of badderen. Zet een raampje open of zorg voor een goede afzuiging in je badkamer. Een andere tip is om je spiegel te bedekken met een handdoek, zodat dat handdoek al het condens opneemt. Is je spiegel na een aantal douchebeurten toch weer toe aan een poetssessie? Dan heb je de iZi-Clean microvezeldoek weer snel genoeg bij de hand. Hopelijk heb je nu antwoord op de vraag: ‘hoe maak je een spiegel schoon?’ Wat zijn jouw ultieme tips voor het streeploos poetsen van je spiegel?

Jouw spiegel poetsen zonder strepen? Probeer iZi-Clean nu!

Wil jij voortaan je spiegel poetsen zonder strepen én zonder schoonmaakmiddelen? Probeer de microvezeldoeken van iZi-Clean eens en wij verzekeren dat je nooit meer anders wil. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw geld terug. Op deze manier kun jij zelf het gemak van streeploos schoonmaken uitproberen.

In 3 simpele stappen streeploos schoonmaken

Stap 1

Laat de doek éénmalig 10-15 minuten in lauw water weken.

Stap 2

Spoel de doek onder stromend water. Wring de doek vervolgens goed uit, zodat de iZi-Clean doek klamvochtig is.

Stap 3

Je kunt aan de slag!
Heel veel schoonmaak plezier!