Streeploos schoonmaken met de wonderdoeken van iZi-clean. Waarom noemen wij het wonderdoeken? De reden is eenvoudig. Je maakt schoon zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen en krijgt toch een schoon en streeploos resultaat. Onze microvezel doeken zijn dé uitkomst als het gaat om een streeploze reiniging van vele oppervlakken.

Hoe werkt het: schoonmaken zonder strepen

Door de manier van weven, is het mogelijk om te schoonmaken zonder strepen. Onze microvezel doeken nemen maximaal stof en vuil op. Om streeploos schoon te maken, heb je alleen water nodig. Chemische schoonmaakmiddelen kunnen in de prullenbak. Goed voor het milieu en jouw portemonnee! Je bespaart geld en bent ook nog eens in een mum van tijd klaar met de schoonmaak. Het streeploos zemen start met het eenmalig 10-15 minuten weken van de doek in lauwwarm water. Hierna spoel je de doek af onder stromend water en je wringt hem goed uit. Nu is de doek klamvochtig. Je kunt nu aan de slag met streeploos schoonmaken! Na gebruik spoel je de schoonmaakdoek weer af met water en je kunt ze in de volgende schoonmaakbeurt weer gebruikten. Gooi ze af en toe in de wasmachine en ze zijn weer als nieuw. Wij zeggen: veel schoonmaak plezier!

Ervaar het gemak van streeploos zemen

Nooit meer wringen klinkt voor velen al als muziek in de oren, maar ook het niet meer tillen van zware emmers water is een genot. Je gebruikt onze microvezeldoeken voor de televisie, spiegels, ramen, rvs afzuigkap, auto en meer. Streeploos schoonmaken wordt de standaard op elk oppervlak binnen- en buitenshuis!

iZi-clean: streeploos, snel en gemakkelijk schoonmaken

Schoonmaken een last? Maak het een lust met de schoonmaakdoeken van iZi-clean. Wij staan voor de allerbeste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Start met zemen zonder strepen en koop vandaag nog onze schoonmaakdoeken. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug. Zo kun jij het streeploos schoonmaken met onze doeken eerst uitproberen.

In 3 simpele stappen streeploos schoonmaken

Stap 1

Laat de doek éénmalig 10-15 minuten in lauw water weken.

Stap 2

Spoel de doek onder stromend water. Wring de doek vervolgens goed uit, zodat de iZi-Clean doek klamvochtig is.

Stap 3

Je kunt aan de slag!
Heel veel schoonmaak plezier!