Heerlijk wanneer de gouden gloed van de zon door je ramen schijnt, maar zie je daar nu vingerafdrukken of overgebleven strepen van de vorige poetsbeurt? Ai!

Dat is nu over en uit met de wonder schoonmaakdoeken van iZi-clean. Daarmee maak je jouw raam in een mum van tijd streeploos schoon zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen. Onze microvezel wonderdoeken zijn dé uitkomst als het gaat om het streeploos schoonmaken van jouw ramen.

Hoe krijg ik mijn ramen streeploos schoon?

Het streeploos ramen wassen begint met het weken van de iZi-clean doek in lauwwarm water. Dit doe je voor ongeveer 10-15 minuten. Spoel het doek daarna af onder stromend water en wring hem goed uit. De microvezeldoek voelt nu klamvochtig aan. Was alle ramen van jouw huis of auto met de doek en je ziet direct een streeploos resultaat! Alle ramen zijn gemakkelijk en snel streeploos schoon. Na gebruik spoel je de doek af met water en ze kunnen zo weer in de kast. De volgende schoonmaakbeurt kun je ze direct weer gebruiken. Was ze eens in de zoveel tijd uit in de wasmachine en ze zijn weer als nieuw.

Wij horen je denken: Hoe kan dit? De manier van weven van de doeken, maakt het mogelijk om jouw ramen streeploos te wassen. De doeken nemen hierdoor maximaal stof en vuil op. Om deze reden heb je alleen water nodig. Dit is goed voor jouw portemonnee én het milieu! Een win-win situatie.

Tips: streeploos ramen wassen

Als je op internet zoekt naar tips voor streeploos ramen wassen, vind je een heleboel huishoudelijke tips. Uien, ammoniak, spiritus of allerlei andere chemische middelen toevoegen aan het water en noem maar op. Niet doen! Veel van deze middelen beschadigen bijvoorbeeld de verf op jouw kozijnen. 

Wil jij jouw raam streeploos schoonmaken? Het geheim zit hem in het gebruik van professionele doeken: microvezel doeken. Daarmee zijn toevoegingen aan het water verleden tijd.

iZi-clean wonderdoekjes

Streeploos schoonmaken wordt de nieuwe standaard bij elk oppervlak!

Onze Wonderdoeken zijn te gebruiken voor jouw ramen, maar ook voor de televisie, jouw telefoon- of laptopscherm, spiegels, de afzuigkap of het fornuis, de keuken en badkamer, de binnen- én buitenkant van de auto en nog veel meer oppervlakken binnen- en buitenshuis. Wij bieden de beste kwaliteit tegen een goede prijs.

Niet tevreden? Dan krijg je jouw geld terug. Op deze manier kun jij zelf het gemak van streeploos schoonmaken uitproberen.

In 3 simpele stappen streeploos schoonmaken

Stap 1

Laat de doek éénmalig 10-15 minuten in lauw water weken.

Stap 2

Spoel de doek onder stromend water. Wring de doek vervolgens goed uit, zodat de iZi-Clean doek klamvochtig is.

Stap 3

Je kunt aan de slag!
Heel veel schoonmaak plezier!