Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht de overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product in de originele verpakking gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen te ontbinden. Belangrijke voorwaarde is dat het product niet gebruikt is. Tijdens de bedenktijd zal je zorgvuldig om moeten gaan met het product en de verpakking. Je kunt het product slechts uitpakken in de mate die nodig is om de aard en kenmerken van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen.

 

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt vervolgens het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van je eigen huis naar het door de ondernemer verstrekte adres zijn voor eigen rekening.

 

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Izi-Clean geretourneerd moeten worden. 

 

Om gebruik te maken van dit recht dien je contact op te nemen met onze klantenservice via info@izi-clean.com om de retour instructies per e-mail te ontvangen. 

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

De kosten voor het verzenden van een pakket via PostNL bedragen ca. € 7,—. Raadpleeg de website van de vervoerder voor de actuele prijzen s.v.p..

 

Bewaar de track & trace code goed!

Het bedrag dat je hebt betaald voor de bestelde producten zal worden teruggestort op je rekening. Het bedrag dat je hebt betaald voor de verzending wordt NIET teruggestort.

 

Garantie

 

Wij doen logischerwijze ons best om onze producten in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport, vervelend! In dit geval is het van belang direct contact met onze klantenservice op te nemen via info@izi-clean.com. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging.

 

  • Vermeld in je e-mail altijd je naam en ordernummer.
  • Voorzie ons van foto's van het defect.

 

Verkeerde levering

 

Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat je een ander product ontvangt dan dat je hebt besteld. Uiteraard gaan we dit vervelende probleem voor je oplossen. Neem contact op met onze klantenservice via info@izi-clean.com.

 

  • Vermeld in je e-mail altijd je naam en ordernummer.
  • Voorzie ons van foto's van het defect en de pakbon.

 

 

Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

 

  • Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn door middel van een e-mail aan info@izi-clean.com voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze aan de ondernemer.
  • Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de in lid 1 bedoelde melding, zendt de consument het product terug. Dit hoeft niet als de ondernemer heeft aangeboden het product zelf af te halen. De consument heeft de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken.
  • De consument zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, en conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
  • Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.
  • De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product tenzij de ondernemer aangeeft de kosten zelf te dragen.
  • Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, worden alle aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.